A trecut Crăciunul! Şi-au făcut treaba cu brio, toţi copiii sunt mulţumiţi cu darurile pe care li le-au dus, în ajunul sărbătorii, aşa că au şi ei dreptul la vacanţă! Un grup de circa 50 de Moşi Crăciuni din România, SUA, Germania și Danemarca se află într-o binemeritată vizită de relaxare în Israel.


“Bătrâneii” se bălăcesc la Marea Moartă, ca să-şi refacă forţele, după lungile curse pe care le-au făcut pentru a împărţi cadourile micuţilor, şi să-şi îmblânzească reumatismele.

24_foto3-90-60-profimedia-0491473470.jpg

Şi-a refăcut forţele plutind pe apă

Vacanţa de patru zile  în Ho! Ho! Holyland (n.r. Ţara Sfântă)!, după cum a fost numită de Ministerul Trismului din Israel, chiar le prieşte. Se simt bine şi se distrează cât e ziua de lungă. În plus, gazdele le vor oferi tururi ale Ierusalimului, Galileii şi vizite în zone ale Mării Moarte. Toţi Moşii Crăciuni sunt absolvenţi ai Şcolii de Moşi Crăciuni Charles W. Howard din Michigan, SUA. Marea Moartă e un lac aflat la 427 de metri sub nivelul mării, cu apă foarte sărată, salinitatea ajungând la 34,2%, de aproape 10 ori mai mult decât oceanul planetar, de aceea oamenii pot pluti pe surafaţa sa.

 
 
Loading...