Un cuplu amator de senzații tari a făcut sex fără nicio zenă, într-un local unde își luau masa mai multe familii! Înfierbântanți peste măsură, cei doi au întreținut relații intime în restaurant, fără să le pese de ceilalți clienți. S-au oprit doar după ce patronii au alertat poliția. „Escapada” lor a fost filmată de un alt client.


N-au mai avut răbdare până acasă! Doi tineri și-au dat frâu liber pasiunii într-un restaurant plin cu oameni, fără să le pese că sunt văzuți. Un alt client a filmat întreaga scenă. Întâmplarea a avut loc în orașul San Pedro Garza Garcia, din Mexic.

Enervați peste măsură, patronii localului au anunțat poliția. Un client i-a filmat pe tineri și a surprins inclusiv momentul când poliția i-a oprit pe cei doi „porumbei” care se împerecheau fără jenă.

Esortați de poliție în aplauzele celorlalți clienți

Tinerii au fost scoți din restaurant de polițiști, în timp ce oamenii aflați în local aplaudau frenetic. Potrivit presei locale, cei doi s-ar fi aflat sub influența drogurilor și alcoolului în momentul incidentului. Nu se cunosc detalii despre pedeapsa primită de cuplu.

 

 
 
Loading...