Ziua nunții este cea mai importantă zi din viața oricărui om. Marele eveniment este gândit și pus la punct de la cel mai mic detaliu, însă nimeni nu ia în calcul și situațiile neprevăzute, jenante sau delicate. Este și cazul a doi miri care au simțit pe pielea lor o situație destul delicată, fiind pe punctul de a-și petrece noaptea nunții pe patul de spital.


Nu de fiecare dată planurile bine puse la punct ies așa cum ne-am dorit și nu de puține ori au fost cazuri care au demonstrat că socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg. Hana și Tyler Noland, doi tineri din Texas, proaspeți căsătoriți, își vor aduce aminte toată viața de nunta lor și nu doar ei, ci și invitații care au tras o sperietură de toată pomina.

Totul a decurs foarte bine până în momentul în care cei doi s-au hotărât să își facă ieșirea în stil mare de la petrecerea pe care au organizat-o. Au închiriat astfel un Mercedes decapotabil și s-au așezat în spate, cu picioarele pe scaune.

Ceea ce nu au luat în calcul a fost că ar fi fost posibil să își piardă ușor echilibrul, mai ales dacă șoferul este prietenos cu accelerația. Astfel, cei doi au căzut pe spate sub privirile speriate ale invitaților.

 
 
Loading...