Când s-a vorbit despre „brațul lung al legii”, nu a fost o simplă afirmație. un polițist din Marea Britanie a devenit viral prin modalitatea amuzantă, dar eficientă prin care a prins un hoț care tocmai furase dintr-un automobil.


Jake Nedd (31 de ani) a fost filmat de o cameră de supraveghere stradală în timp ce a „spart” o mașină, un model Range Rover, într-o zonă rezidențială locuită de oameni bogați, după cum precizează The Sun.

Hoțul a venit pe bicicletă, a deschis portbagajul automobilului, apoi portierele și a luat toate plasele cu produse și un rucsac, s-a urcat (cu relativă greutate) pe bicicleta sa și a încercat să plece ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Ghinionul a intervenit însă în momentul în care o mașină de poliție tocmai trecea în zonă și a fost obervat de oamenii legii. Deși aceștia l-au atenționat să se oprească, Jared a continuat să pedaleze, vrând să scape de polițiști, dar aceștia l-au urmărit cu mașina iar șoferul a deschis portiera cu care l-a lovit pe hoț care s-a dezechilibrat și a căzut. Imediat, oamenii legii au intervenit și l-au arestat.

 
 
Loading...