O doctoriță din Myanmar (Birmania) a fost „pedepsită” pentru că este prea sexy. Nang Mwe San (28 de ani) s-a trezit cu licența suspendată, din cauza unor fotografii provocatoare postate pe rețelele de socializare. În timpul liber, femeia este și model, iar asta nu le-a plăcut deloc colegilor de breaslă.


Nang Mwe San nu vrea să se dea bătută, mai ales pentru că i se pare o nedreptate. Ea vrea să pună pauză carierei de medic pentru o perioadă, pentru a se concentra la cea de model. Cu toate acestea, tânăra nu vrea să i se interzică dreptul de a profesa ca doctor, atunci când dorește să revină la această meserie. Nang Mwe San vrea să depună contestație împotriva Consiliului Medicilor din Myanmar și speră că va câștiga.

nang-mwe-san2.jpg

Nang Mwe San
Nang Mwe San este și model
Foto: Instagram

Nang Mwe San susține că acesta este un caz evident de sexism

nang-mwe-san3.jpg

Nang Mwe San
Superba brunetă are 28 de ani
Foto: Instagram

 

Doctorița este susținută de sute de mii de fani din întreaga lume. Ea este gata să meargă până „în pânzele albe” pentru a-și face dreptate, mai ales că nu a greșit deloc în calitate de medic. Tot ce au avut de reproșat cei din Consiliul Medicilor din Myenmar a fost că Nang Mwe San a pozat în ședințe foto sexy.

„Am fost șocată și foarte tristă să primesc această veste. Am muncit enorm ca să devin doctor. M-am îmbrăcat sexy când am tratat pacienții? Niciodată! (...) Orice s-ar întâmpla, nu voi renunța nici la cariera de model. ”, a declarat Nang Mwe San, potrivit Channe New Asia. Mai multe voci din presa locală feministă susțin că acesta este un caz clar și foarte grav de sexism. 

nang-mwe-san4.jpg

Nang Mwe San
Femeia nu mai are dreptul de a profesa ca medic
Foto: Instagram

 

Citește și

E considerată cea mai sexy asistentă medicală! Toți doresc să fie tratați de ea

Doctoriţa-sexy de la Chelsea a făcut şi ea baie cu gheaţă

 
 
Loading...
Citeste tot despre: