Marine Shannon, cunoscută drept cea mai sexy femeie pușcaș marin, a pozat într-o ședință foto sexy, cu ocazia vizitei de stat a lui Donald Trump în Marea Britanie. Blondina de 29 de ani din Minnesota este o mare susținătoare a președintelui american.


În timp ce la Londra sunt proteste împotriva lui Donald Trump, o americancă „dotată” își arată susținerea pentru controversatul lider de la Casa Albă. Îmbrăcată în haine minuscule, Marine Shannon s-a lăsat pozată în ipostaze provocatoare, de către fotograful Thomas Prusso. Focoasa blondă a fost pușcaș marin, dar s-a lăsat de această meserie pentru a deveni model full-time. Ea a intrat în armată la 19 ani și a luptat inclusiv în Afganistan, potrivit The Sun

marine-shannon2.jpg

Marine Shannon
Marine Shannon este mândră că a fost în armată
Foto: Thomas Prusso/Instagram

 

„Îmi doresc ca președintele meu, oricine ar fi el, să reușească în tot ceea ce își propune. Sunt 100% americancă și îmi iubesc țara. Sper că vizita lui Donald Trump în Marea Britanie să fie un succes”, a declarat ea. Marine Shannon a publicat mai multe fotografi sexy pe contul ei de Instagram, acolo unde are sute de mii de fani.

marine-shannon.jpg

Marine Shannon
Shannon are 29 de ani
Foto: Thomas Prusso/Instagram

Marine Shannon a fost sergent

shannon-marine3.jpg

Marine Shannon
Marine Shannon a fost numită cea mai sexy femeie pușcaș marine din lume
Foto: Thomas Prusso/Instagram

 

„Ca femeie pușcaș marin, trebuie să muncești de două ori mai mult decât un bărbat ca să te simți egală cu bărbații. Mulți pușcași marini s-au gândit inițial că nu voi putea ține pasul cu ei, din punct de vedere fizic, sau că pur și simplu nu sunt la fel de puternică. Țelul meu a fost să le demonstrez că nu au dreptate. Le-am arătat că nu sunt o persoană care să se lase călcată în picioare. A fost foarte dificil, dar necesar. M-am antrenat mai mult decât credeam că pot rezista și am învățat să rămân calmă în niște situați absolut haotice”, a mai povestit Shannon. Ea a fost sergent, însă a renunțat la tot pentru o carieră în modelling.

„În armată, întotdeauna mi-am dorit să fiu cea mai bună. Le datorez pușcașilor marini viața mea. Armata mi-a dat un motiv să trăiesc și aș reveni oricând fără ezitare. Mulți oameni se întreabă toată viața dacă au făcut ceva pe lumea asta, dar pușcașii marini nu au această problemă”, a adăugat Marine Shannon. 

 

Citește și

Cele mai frumoase femei soldat din lume. Top 10

Ea e prima femeie din Armata Română care a condus un detașament în Afganistan

 

 
 
Loading...
Citeste tot despre: