În această vară, un nou trend nebunesc a devenit popular pe rețelele sociale! Femeile dotate din întreaga lume se pozează folosindu-și sânii drept suport de pahar.


Pentru că este vară și toată lumea adoră bubble tea (ceai cu perle tapioca n.r), pe Instagram a apărut provocarea selfie-urilor cu băutura între sâni. Moda a început în Japonia și s-a răspândit în toata lumea. Acest trend a primit atât de multă atenție și a devenit atât de popular, încât are propriul hashtag: bubbleteachallenge/tapiocachallenge.

bubble-tea-sani.jpg

Trend-ul a devenit popular mai ales în țările asiatice
Foto: Instagram

Sute de femei au acceptat provocarea

bautura-intre-sanihp.jpg

Femeile și-au etalat busturile în selfie-uri sexy
Foto: Instagram

 

Sute de femeie din întreaga lume au postat fotografii cu ele, în care beau diverse băuturi puse în decolteu. Cele mai multe sunt din Japonia, Taiwan și Thailanda. Unele dintre fete încearcă să-și demonstreze talentul în a bea bubble tea fără să-și folosească deloc mâinile.  Evident, doar cele mai dotate pot face asta. 

bubble-tea-sani2.jpg

Cele mai dotate femei de pe internet au participat la această provocare
Foto: Instagram

 

Cele mai dotate femei de pe Instagram s-au întrecut în fotografii cât mai sexy, în care țin paharul de ceai între sâni. Toate busturile au fost apreciate, atât cele naturale cât și cele cu silicoane. Tinerele au reușit să strângă mii de like-uri la fotografiile postate pe Instagram, fiind un prilej de a-și spori popularitatea pe rețelele sociale.

bubble-tea-sani3.jpg

Trend-ul a prins și în Europa
Foto: Instagram

 

Citește și

Modelul cu cei mai mari sâni naturali a înnebunit internetul! Poartă cupa F la sutien

O tânără de 21 de ani nu-și găsește iubit din cauza sânilor uriași! Decizia radicală pe care a luat-o

 

 
 
Loading...
Citeste tot despre: