Accidentele rutiere reprezintă o problemă serioasă peste tot în lume, nu doar în România, dar în alte țări, oamenii reușesc să mai facă uneori și haz de necaz.


Mai multe imagini care stârnesc râsul pe Internet au fost publicate și pe The Sun, în care sunt surprinse diverse momente amuzante din trafic. Fie că este vorba de mesaje subliminale sau de ironia sorții, cert este că rareori au loc astfel de coincidențe:

„Condus cu atenție”

Întâmplarea a făcut ca un șofer să se răstoarne cu automobilul chiar după semnul care le mulțumește participanților la trafic că sunt atenți la drum. Nu spune hop, până nu sari gardul, spune o zicală românească.

Cățel cuminte...sa nu?

Acest cățel urma să primească numai laude și o recompensă delicioasă petru că a reușit să obțină o diplomă de „obediență” de la dresor...până în momentul în care și-a făcut bucățele certificatul.

„Ne potrivim”

Cu siguranță sloganul acestei firme de biciclete căreia îi aparține camionul nu se potrivește cu situația jenantă care a fost surprinsă în imagine. Mașina nu s-a „potrivit” deloc spațiului oferit de pod. Sperăm măcar ca biciletele să ajungă întregi la destinație.

Poliția, la fața locului pentru investigații

Această mașină de poliție a ajuns la fața locului pentru a investiga un accident, poate puțin prea grăbită.

Efectul Domino

Celebra pizzerie Domino’s cu siguranță își merită denumirea. Aceste scootere pentru livrare au căzut exact potrivit efectului de domino.

De ce ți-e frică, nu scapi

Aceasta pare a fi o casă memorială a celebrului scriitor George Orwell, care în romanul „1984” a scris cu multă indignare despre momentul când guvernele vor urmări fiecare mișcare a cetățenilor prin dispozitive de supraveghere. Oare ce părere ar fi avt dacă ar fi văzut această cameră video lângă casa sa?

 

 

 

 
 
Loading...