Chuck Norris, poate cel mai cunoscut actor din filmele de acțiune, împlinește 77 de ani. Celebru în toată lumea, Chuck a fost subiectul multor glume de-a lungul timpului.


Chuck Noris este o legendă vie, datorită numeroaselor glume care se fac pe seama lui. Actorul ameican a jucat în multe filme de acțiune, cum ar fi ”Way of the Dragon”, unde a jucat alături de Bruce Lee, fiind unul din principalii actori ai anilor 1980.

Cum zvonurile circulă repede în lumea virtuală, internauții au aflat că pe data de 10 Martie este ziua îndrăgitului actor și că împlinește vârsta de 77 de ani. Acestora nu le-a luat mult să găsească glume despre aniversarea zilei de naștere a lui Chuck.

”Chuck Norris nu împlinește 77 de ani, împlinește cât vrea el”.

Când e ziua lui Chuck Norris, în cinstea lui se plimbă o frapieră de șampanie cu focuri de artificii în toate barurile din Centrul Vechi. Inclusiv în cele închise de ISU.”

”De ziua lui Chuck Norris, trupa 3trei Sud Est își ia concediu. Dacă aude Chuck Norris melodia asta în ziua aniversării lui, următorul concert al băieților va fi cel de retragerere.”

 

”De ziua lui Chuck Norris, Jean de la Craiova va cânta lângă un mormântul special săpat pentru el. Pentru că a avut tupeul să cânte asta la mormântul lui Bruce Lee: «Nu e vorba, nu e vis, îl bătea şi pe Chuck Norris! »

 

”De ziua lui Chuck Norris, va cânta Florin Salam în colaborare cu Laura Stoica, David Bowie, Michael Jackson, așa, cadou de la Doamne-Doamne.”

 

 
 
Loading...