În mijloacele de transport în comun au fost văzute multe lucruri neobișnuite. Unele persoane pur și simplu ignoră total faptul că se află în public și recurg la anumite gesturi care îi oripilează pe cei din jur.


Un bărbat în vârstă pare să fi uitat că se află într-un autobuz public - sau poate din contră, a încercat să profite de această ocazie - și s-a descălțat de sandale pentru a-și tăia unghiile degetelor de picioare în văzul tuturor, informează The Sun.

nintchdbpict000256253885-e1470173938719.jpg

pensionar
S-a descălțat de sandale și a început să-și taie unghiile degetelor de la picioare
Foto The Sun

Întâmplarea s-a petrecut în Skopje, Macedonia, iar martorii l-au privit dezgustați și uimiți pe compatriotul lor cum își face pedichiura într-un loc nepotrivit.

În imaginile filmate se poate vedea cum pensionarul, stând așezat pe unul dintre scaunele autobuzului, își pune piciorul pe un alt loc și se apucă de "treabă" fără a se simți jenat de ceilalți călători - ce-i drept, nici el nu a deranjat pe cineva...poate doar vizual.

 

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

 
 
Loading...