O superbă blondă din Rusia călătorește în toată lumea pentru a găsi cele mai bune locuri în care să se fotografieze nud. Svetlana Reus (30 de ani) susține că adoră să stea goală și că acest lucru îi conferă un sentiment de libertate. Ea a călătorit în numeroase țări, printre care Maldive, Peru și Statele Unite ale Americii.


Svetlana Reus a fost impresionată cel mai mult de peisajele de vis din Islanda. Focoasa blondă are numeroși fani pe Instagram, care îi spun că seamănă cu Daenerys Targaryen, jucată de Emilia Clarke în celebrul serial „Game of Thrones”. Rusoaica obișnuiește să se fotografieze nud în diverse locații, iar imaginile ei sunt foarte aprieciate de alți entuziaști ai nudismului.

sevtlana-reus-turista-nud.jpg

Svetlana Reus, femeia care călătorește nud
Sevtlana Reus se fotografiază goală în cele mai inedite locații
Foto: Instagram

Sevtlana Reus și soțul ei își reînnoiesc jurămintele anual

svetlana-reus.jpg

Svetlana Reus
Svetlana are 30 de ani
Foto: Instagram

 

Svetlana Reus este căsătorită de cinci ani, iar ea și soțul ei, pe care îl numește „Maestrul Universului”, își reînnoiesc jurămintele anual. De aniversarea lor, cei doi merg de fiecare dată într-o altă țară. Svetlana Reus și soțul ei s-au căsătorit în Las Vegas, în ianuarie 2015. Prima aniversare a avut loc în Thailanda, unde și-au celebrat iubirea la un templu budist. Anul acesta, cuplul a ales să meargă în Hong Kong (China). 

„Ceremonia de reînnoire a jurămintelor este un simbolică”, a explicat Sevtlana, potrivit Daily Star

svetlana-reus-2.jpg

Svetlana Reus
Internauții cred că Svetlana seamănă cu Daenerys din „Game of Thrones”
Foto: Instagram

 

Stilul de viață al rusoaicei i-a adus zeci de mii de fani pe internet. Svetlana Reus are aproximativ 20.000 de urmăritori pe contul ei personal de Instagram, acolo unde postează sute de fotografii din călătoriile ei. Cele mai apreciate imagini sunt, desigur, cele în care apare nud. 

„Natura mă inspiră să pozez nud. Vreu să promovez frumusețea uniunii cu natura! Aleg numai fotografii artistice, nu vreau să fie nimic vulgar. Călătoritul a devenit ca un drog pentru mine în 2010, atunci când am plecat pentru prima oară în străinătate. Mi-am cunoscut soțul în 2014, iar de atunci am început să călătorim împreună. Îmi place să explorez lumea. Nu îmi imaginez viața mea altfel”, a mai spus Svetlana Reus.

svetlana-reus-3.jpg

Svetlana Reus
Svetlana Reus a început să călătorescă în urmă cu nouă ani
Foto: Instagram

 

Citește și

Modelul cu cei mai mari sâni naturali a înnebunit internetul! Poartă cupa F la sutien

Bikini din plasă prin care se vede tot, noua modă de pe Instagram! Imagini interzise cardiacilor

 
 
Loading...
Citeste tot despre: