O tânără dintr-un mic sat din Filipine a uimit întreaga lume cu vocea, dar și cu povestea ei. Nu vede, nu a mers niciodată la școală și nu știe o boabă de engleză, dar interpretează melodia "I will always love you" a celebrei Whitney Huston într-un mod excepțional. Ți se face pielea de găină atunci când o asculți.


Elsie a cucerit internetul. Darrell Burnett a fost cel care a postat videoclipul pe Facebook, impresionat de vocea puternică a fetei. Potrivit acestuia, tânăra trăiește într-un mic oraș de pescari din Filipine, nu vorbește engleză și nu a fost niciodată la școală. Învață versurile doar ascultându-le.  

"Este una dintre cele mai impresionante voci pe care le-am auzit vreodată", a scris Darrell pe pagina de socializare, alături de înregistrarea video.  

Înregistrarea a fost postată pe 23 de august, iar de atunci a fost distribuită în întreaga lume. Are peste 3 milioane de vizualizări, peste 84.000 de shareuri și mii de reacții. Oamenii rămân muți de uimire în fața talentului său înnăscut.

Și celelalte interpretări sunt la fel de uimitoare. Mai mult, potrivit ultimei înregistrări, Elsie cântă și la orgă. Te îndrăgostești instant de ea.

Ascultă doar aici cum cântă această tânără talentată!

A cumpărat mâncare pentru doi copii ai străzii. Ce i-a scris chelnerul pe nota de plată a făcut înconjurul lumii

VIRAL. Gestul simplu făcut de un curier pentru o bătrânică de 92 de ani a cucerit întreaga lume

 
 
Loading...
Citeste tot despre: