Un model devenit cunoscut pe Instagram a ajuns să câștige peste 3.000 de euro, de fiecare dacă când postează pe Instagram. Isabella Buscemi (22 de ani) și-a făcut trei intervenții chirurgicale estetice, inclusiv o mărire de sâni, în încercarea de a ajunge la corpul pe care a visat dintotdeauna să îl aibă.


Isabella, care locuiește în Miami, Florida, este urmărită de mulți tineri pe Instagram și astfel e plătită substanțial pentru postările de parteneriat cu brand-uri.

"Sexul se vinde, așa că incerc să fiu sexy, dar îmi pastrez fotografiile stilate. Lumina și unghiul sunt totul. Să-ți cunoști unghiurilor și să obții lumina potrivită, fac ca fotografiile tale să fie bombă. Nu este greu să fii influencer, dar nu e nici atât de ușor cum cred majoritatea oamenilor. Trebuie să ne facem în mod constant părul, machiajul nostru, să filmăm pentru a posta zilnic. Trebuie să răspundem la mesajele private, e-mailuri și să ne implicăm cu urmăritorii noștri, asta în fiecare zi. ", a declarat ea, citată de tabloidul britanic The Sun

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ISABELLA BUSCEMI (@missbuscemi) on

 

Călătorește gratis și este plătită să se pozeze în locuri de vis

isabella-buscemi.jpg

Isabella Buscemi are o viață de vis
Foto: Instagram

 

Isabella, care studiază la zi în cadrul Universității Internaționale Florida, pentru a fi educatoare pentru copii, are peste 1,7 milioane de urmăritori pe Instagram.

„Am schimbat trei lucruri care nu mi-au plăcut niciodată la mine: nasul, dinții și sânii. Am avut o cocoașă mare pe nas, așa că am fost să o pilesc, aveam dinți mici, așa că am făcut furnire, iar sânii erau mici, așa că am făcut o mărire a sânilor. Din fericire, primesc foarte multe mesaje private drăguțe, în special de la femei. Cele mai frumoase sunt de la femei care îmi spun cât de mult le inspir și le motivez. A fi capabil să inspir este un vis devenit realitate”, a povestit Isabella Buscemi. Însă studenta recunoaște că primește și câteva imagini nedorite XXX- precum și abuzuri din partea altor utilizatori: „Majoritatea fetelor lasă ura să le depășească dragostea și se încurcă capul lor. Pentru mine, dacă urăști pe cineva, tot îți pasă. Așadar, ura nu mă oprește, ci doar emoțiile reale ale persoanei".

Isabella a călătorit în întreaga lume pentru muncă. S-a bucurat de călătorii gratuite în Las Vegas, New York, Los Angeles, Ohio, Columbia și destinația ei preferată, Mykonos. Tânăra a spus că a fi influencer a avut un efect pozitiv asupra sănătății sale mintale.

„Mă afectează într-un mod pozitiv. Mi-a sporit stima de sine și m-a făcut să mă simt mai încrezătoare. ", a adăugat modelul.

 

Citește și

Cei mai bogați copii de pe Instagram se șterg la fund cu banii! Postările lor au creat isterie: „Nu mai fiți săraci!”

Trucurile care îți vor asigura popularitatea pe Instagram

 

Loading...
Citeste tot despre: