S-au văzut, s-au plăcut şi au plecat la drum împreună. Nu oricum, ci în pielea goală. Nick şi Lins sunt doi belgieni care au renunţat la joburi şi au decis să vadă lumea. Cuplul promovează nudismul şi întoarcerea la natură.


N-au bătai de cap cu împachetatul hainelor sau cu bagajul de cală. Nick şi Lins sunt nudişti convinşi de opt ani şi-n călătoriile lor vor să-i convingă şi pe alţii că nuditatea nu este imorală sau indecentă.  

Ce mai viață pe plajele de nudiști!

Citeste tot despre: 

Vama Veche, 2 Mai, Eforie.. Sunt doar câteva dintre plajele pe care se înghesuie nudiștii. Excluși din stațiunile ”exclusiviste”, încearcă să-și încropească propriul lor univers pe plaje cât mai ferite de ochii curioșilor.

Aici, pe teritoriul lor, nimeni nu are voie să se expună la soare în costum de baie. Și asta indiferent de vârstă sau sex. Nimeni nu ţine cont de dimensiuni sau de kilogramele multe revărsate din burţile păroase. Toată lume stă crăcită la soare, pentru un bronz uniform.

Reporterii Click! au întâlnit puzderie de nudişti pe plajele de la Vama Veche. Bătrâni sau tineri, femei şi bărbaţi, mai sexi sau mai puţin dotaţi de mama-natură, cu toţii goi-pușcă au profitat de ultimele raze de soare, până târziu, după orele amiezii. Nu de alta, dar meteorologii au anunțat furtuni pe litoral, iar nudiștii se vor întoarce vor-nu vor la textilele lor.

“În urmă cu opt ani am mers să ne relaxăm într-un campus din Luxemburg. Era plin de oameni şi multă gălăgie. Nu era chiar ceea ce căutam noi. Într-un colţ, mai retraşi, erau câţiva «naturişti» (n. red persoană care are cultul pentru natură și ideea reîntoarcerii la viața primitivă). Acolo era pace şi linişte, aşa că am decis să încercăm şi noi. De atunci suntem complet «vânduţi» naturismului!”, a declarat cuplul pentru Metro.co.uk.

untitled.jpg

cuplu belgia poze nud
Cuplul se distrează pe plajele din Balcani
foto: Instagram

 

Cei doi au plecat în lume ca să le vorbească şi altora despre acest cult al naturii. Ei au şi un blog, unde împărtăşesc experienţele lor, dar şi un cont de Instagram, unde postează fotografii…fără haine.

“Am pornit blogul în urmă cu nouă luni. Vrem să arătăm tuturor că naturismul este pentru oricine, nu doar pentru o mână de hipioţi bătrâni sau pentru perverşi. În Belgia, acesta este încă un subiect tabu, tocmai de aceea am hotorât să plecăm în această călătorie”, a mai spus Nick, potrivit sursei citate mai sus. Cei doi tineri au vizitat până acum ţările din Balcani.

 

 

 
 
Loading...