Un model francez a lăsat cu gura căscată turiștii de pe o plajă. Tao Wickrath este senzație pe Instagram și nu ne miră, având în vedere formele pe care le deține și pe care le expune cu fiecare ocazie.


Se spune despre că că este combinația ideală între vedeta cu cel mai apetisant posterior, Jennifer Lopez, si cea cu cel mai sexy bust natural, Emily Ratajkowski. Mai mult decât atât, mulți afirmă că ar avea trupul perfect pentru ”Wonder Woman”. Aceste laude nu sunt cuvinte deșarte și îți poți face o părere doar uitându-te la formele sale perfecte.

spl1543624_008.jpg

Franțuzoaica care furori cu posteriorul ei bine proporționat
foto: Splash

 

Ultima sa apariție la plajă nu a putut fi ignorată de paparazzi, care s-au înghesuit să-I fotografieze orice mișcare, mai ales cele făcute de la spate.. într-un costum de baie minuscule albastru s-a lipit perfect de pielea ei, lăsându-I la vedere dotările.

Într-un costum de baie din două piese, gfranțuzoaica a făcut furori printer colegii de șezlog sau printer valurile mării. Cupele sutienului abia i-au acoperit sfârcurile, sânii generoși fiind putuți vedea în toată splendoarea lor, iar forma inedită a bikiniului i-a modelat posteriorul bombat și bine proporționat.

fghg.jpg

Paparazzi s-au înghesuit să fotografieze, de la spate, fiecare mișcare a franțuzoaicei

 

Modelul își merită asocierea cu posteriorul lui Jennifer Lopez. Paparazzi au făcut o mulțime de fotografii de la spate și asta pentru că fundul franțuzoicei este întruchiparea perfecțiunii.

fgfh.jpg

Se spune despre Tao că este combinația perfectă între Jennifer Lopez și Emily Ratajkowski
foto: Instagram

 

Cu toate că nu este o personalitate cunoscută de la Tv, modelul se bucură de faimă pe rețelele de socializare și ar putea cu ușurință să detroneze dive internaționale despre care se crede că dețin cele mai frumoase forme.

Loading...