Sally Owen (48 de ani) din Linton, Derbyshire, Marea Britanie, este cea mai fericită din lume. Ea este poreclită de vecini ”Rozica” pentru că și-a vopsit casa în roz, are doar haine roz și și-a decorat căminul doar în nuanțe rozalii.


Până și mașina doamnei Owen este tot de culoare roz. ”Trebuie să îți colorezi cât mai mult viața și pentru mine acest motto a devenit un scop în viață. Am ales rozul pentru că este o culoare extraordinară care mă relaxează și mă binedispune”, a declarat femeia pentru BBC.

22-23-foto8-75-50-profimedia-0423947393.jpg

Totul în interior este... roz

Sally Owen și-a uimit vecinii în anii trecuți când a plantat în grădină un soi de lalele roz și câteva flori de câmp tot de culoare rozalie. ”Nu ies din casă decât îmbrăcată în roz, mă spăl pe dinți cu pastă de dinți roz, cumpăr prăjituri cu marțipan de culoare roz și până și hârtia igienică de la baie este tot roz”, a glumit Owen. Britanica deține inclusiv o rulotă pe care a avut grijă să o transforme rapid: totul este roz. Filmul preferat al ”Rozicăi” este ”Pantera Roz” și iubitul ei, James Dodds, de meserie șofer de autobuz, a trebuit să accepte în totalitate această obsesie a lui Sally pentru a putea trăi alături de ea. 

 
 
Loading...
Citeste tot despre: