Un doctor ginecolog și-a ieșit din fire și a bătut o pacientă chiar pe masa de operație. Femeia era în halat, întinsă, pregătită pentru procedura care urma să i se efectueze. La un moment dat, între cei doi s-a iscat o discuție aprinsă pe seama banilor.


Chiar înainte să începe să o opereze, doctorul i-a spus femeii că trebuie să îl plătească mai mult pentru a accepta să-i facă intervenția. Pacienta nu a vrut să se supună cerințelor doctorului, așa că a început să se certe cu el. În scurt timp, cearta a degenerat, iar doctorul a ajuns să o lovească pe femeie cu palma, potrivit viralnova.com.

Incidentul s-a întâmplat în China, la o clinică ginecologică din Mongolia Interioară. Conflictul a fost filmat și publicat pe Internet, unde videoclipul a devenit viral. Internauții susțin că femeia era îndreptățită să refuze plata șpăgii.

 În spitalele din România există o „lege nescrisă” potrivit trebuie să le dai bani doctorilor ca să te trateze. Potrivit viralnova.com, problema există și în China, unde medicii ar obișnui să le ceară bani pacienților în cele mai dificile momente.

 
 
Loading...