Fiul lui Pablo Escobar, supranumit "Regele Cocainei" a vorbit deschis despre viaţa tatălui său din dorinţa de a clarifica imaginea care i-a fost conturată acestuia de-a lungul timpului de către mass-media. În ciuda faptului că este conştient că poveştile sale nu vor aduce o urmă de lumină asupra vieţii lui Escobar, Sebastian Marroquin susţine că este esenţial ca acestea să nu rămână nespuse.


Marroquin, arhitect de meserie, susține că, după decenii de tăcere, are datoria de a spune public tot ce știe despre Pablo Escobar.Este de părere că filmele despre tatăl său nu ajung să redea nici măcar suprafața cruzimii sale. A povestit că viaţa lui Escobar a fost marcată de contraste incredibilă, având o personalitate construită în întregime din lumini şi umbre. Deşi dorea ca adolsecnţii să stea departe de droguri, nu ezita să le vândă substanţe interzise pentru a-şi spori afacerile ilegale, conform Digi24. 

Mi se pare că imaginea lui Pablo Escobar a fost folosită ca să se spună povești despre el care nu sunt adevărate. Fiind fiul său, este datoria mea să spun adevărul despre Escobar. Nu este un adevăr care să mă ajute. Dimpotrivă, este un adevăr care îl arată pe tatăl mult mai rău decât felul în care este prezentat în filme”, declară Sebastian Marroquin. Fiul lui Escobar a mărturisit că are amintiri plăcute alături de tatăl său, dar şi că îşi aminteşte cu oroare actele de o cruzime greu de imaginat pe cre acesta le săvârşea fără a manifesta cea mai mică urmă de remuşcare sau compasiune. Sebastian a rememorat numeroasele dăţi în care l-a rugat pe Escobar să înceteze să plaseze bombe. să răpească şi să ucidă oameni. „I-am spus în față de o mie de ori că nu sunt de acord cu bombele pe care le-a plantat, că a răpit și a ucis oameni. Știam că violența pe care o provoca se va întoarce împotriva noastră”, sunt cuvintele lui Sebastian. 

 
 
Loading...