Uite că în Săptămâna Mare se întâmplă miracole! A simţit-o pe pielea ei ospătăriţa de 23 de ani Cayla Chandara, de la restaurantul Noi Thai Cuisine, din Honolulu, Hawaii. Un cuplu de australieni i-au schimbat definitiv viaţa.


Cayla a fost şocată când a văzut nota de plată. Un cuplu de turişti australieni i-a lăsat un bacşiş de 400 de dolari pentru o comandă de 205 dolari, după ce au plătit cu cardul. Impresionată, tânăra studentă care s-a mutat din California în Hawaii din cauza problemelor financiare şi şi-a luat două slujbe pentru a-şi putea plăti facultatea, a vrut neapărat să le mulţumească celor doi binefăcători.

I-a urmărit până la hotel şi i-a aşteptat cuminte la recepţie pentru a le mulţumi cu lacrimi în ochi. „Lucrez de câteva luni la Noi Thai Cuisine, din Waikiki, Honolulu, dar niciodată nu am păţit aşa ceva.

b224-peglob-foto2-135-70.jpg

Tânăra lucrează de două luni la restaurantul Noi Thai Cuisine, dar nu a văzut aşa ceva

 

După ce le-am mulţumit binefăcătorilor pentru gestul făcut, cei doi m-au întrebat cum mă descurc cu facultatea. Le-am zis de taxe şi că muncesc în două locuri pentru a le putea plăti şi atunci mi-au semnat un cec de 10.000 de dolari. Am crezut că leşin”, a declarat tânăra pentru un post de televiziune.

Cayla vrea să se concentreze de acum pe facultate şi să reuşească să devină în câţiva ani un biolog marin de succes. Într-o bună zi, Cayla va face acelaşi lucru pentru o altă tânără care va fi în aceeaşi situaţie ca ea. Însă acesta nu a fost singurul miracol de la restaurantul Noi Thai Cuisine.

„Acum două luni am avut onoarea să îl servesc pe Barack Obama, care a venit în Hawaii în concediu”, a mai spus tânăra. Un meniu pentru două persoane costă la Noi Thai Cuisine 50 de dolari.

 
 
Loading...
Citeste tot despre: