Cu siguranță vi s-a întâmplat de multe ori să vă grăbiți să ajungeți rapid într-un loc, dar aveți ghinionul să pierdeți liftul. Tânărul din imaginile de mai jos chiar urăște să se închidă ușile liftului în fața lui, dar soluția pe care o găsește este ameitoare!


Totul a fost surprins într-un material video captivant, filmat și editat în mod profesional. Cum ușile liftului s-au închis, tânărul hotărăște să o ia pe scurtătură, dar nu pe scări, ci tot cu liftul. S-a urcat pe o balustradă și a sărit direct pe acoperișul ascensorului. Țineți-vă bine, camera de filmat care a surprins momentul nebunesc era atașată chiar pe capul băiatului!

lift.jpg

lift freerunner
A sărit peste balustradă, direct pe acoperișul liftului
Foto: captură foto/Youtube

După cum relatează Daily Star, materialul video a fost realizat de Team Farang, un grup de „freerunneri” entuziaști care nu se feresc de provocări, indiferent de cât ar fi de periculoase. „Freerunning” este un sport extrem bazat pe sărituri periculoase și care cere un corp bine antrenat și o gândire echilibrată, fără teamă de înălțimi.

Băiatul din imagini se numește Jason Paul și a declarat că s-a apucat de acest sport de la vârsta de 14 ani. A fost mereu fascinat de această disciplină acrobatică și o practică oriunde și oricând. „E ca o joacă în parc”, a mărturisit el pentru RedBull.com.

În orașele unde xistă numeroși „freerunneri” a fost introdusă chiar o legislație care le interzice acrobațiile întrucât se expun, atât pe ei, dar chiar și pe alte persoane la un risc crescut

 
 
Loading...