Sol Perez a fost desemnată cea mai sexy fată de la „Vreme” din lume. Când apare la televizor, soarele începe să dogorească şi te ia cu năduşeli! Tânăra de 24 de ani şi mai puţin de 1,60 metri înălţime este dependentă de sala de gimnastică. Formele ei au încins imaginarul tuturor bărbaţilor din lume.


Peste un milion de bărbaţi din întreaga lume s-au abonat la contul de Instagram al tinerei Sol Perez, din Argentina. Recent, cea mai sexy fată de la Vreme şi-a răsfăţat fanii cu o poză în care încearcă să o imite pe Pamela Anderson, pe vremea când juca în Baywatch.

sol-perez-i.jpg

sol perez, fata de la vreme, anrgentina
Blondina a mimat o scenă din Baywatch pentru a marca venirea verii

Sol Perez a fost curtată în repetate rânduri de revista Playboy să renunţe complet la haine pentru un pictorial incendiar, însă a refuzat.

maxresdefault.jpg

sol perez, fata de la vreme, argentina
Sol Perez a devenit vedetă datorită rubricii "Vremea" de la un post tv argentinian

„Vreau ca admiratorii mei să se bucure de ce mi-a dăruit natura la mine în pagină, nu în paginile unei reviste”, a scris ea pe contul ei de Twitter. Şi pentru că se anunţă de pe acum o vară fierbinte, tânăra Sol se gândeşte serios să înceapă un turneu mondial pentru a aduce vremea frumoasă pretutindeni în lume...

 
 
Loading...