Armaan Premjee (20 de ani) a fost acuzat că a violat o tânără întâlnită în club. Înainte de a-și primi sentința, înregistrările video din acea seară l-au ajutat, acestea arătând că lucrurile nu stăteau întocmai cum povestea și se apăra tânără. Se pare că ea a fost cea care a inițiat contactul sexual dintre ei.


Ambii tineri erau studenți în Los Angeles, însă s-au întâlnit în club. Tânărul a fost acuzat de procurori de viol, susținând că victim era prea beată pentru a-și da consimțământul. Situația a luat o altă întorsătură în momentul în care la dovezi a fost adăugată o casetă video.

Camerele video de afară, din fața clubului, l-au salvat pe Armaan de închisoare

”Sunt foarte recunoscător pentru aceste înregistrări. Și-a pus mâinile în jurul meu și a început să mă sărute”, a povestit studentul, potrivit CBS News. Înregistrările arată cum tânăra a fost cea care l-a abordat pe Armaan și l-a condus din club către camera ei din campusul universitar.

”Știa ce face. Se putea ține pe picioare, ea m-a condus.” s-a apărat cel acuzat. După cele văzute, judecătorul a respins acuzațiile aduse lui Armaan Premjee, susținând că a existat consimțământ și că sunt dovezi care arată că, în acest caz, presupusa victimă este inițiatorul.

Procurorii nu vor face apel în acest caz, în timp ce Universitatea din California de Sud va demara o anchetă separată. Armaan Premjee riscă în continuare să fie exmatriculat.

 

 
 
Loading...