Modelul și starul OnlyFans Lunna Leblanc a fost pus la zid după ce i-a cerut Papei Francisc, pe rețeaua de socializare Twitter, să îi ureze noroc pentru ședința foto Playboy. Ea va apărea pe coperta celebrei reviste pentru adulți, distribuită în Danemarca.


Vorbind despre copertă, bomba sexy, care tocmai a lansat o sesiune foto nu, a spus: „Aș vrea ca Papa să spună o rugăciune pentru succesul meu în revista Playboy”. Blonda spune că îl urmărește pe Papa Francisc pe Twitter și este deseori inspirată de postările sale, potrivit Daily Star. Lunna susține că s-a identificat cu o frază postată recent de Papa, care spunea în felul următor „Tatăl ne spune fiecăruia dintre noi, ca Isus, Tu ești fiul meu iubit”.

 

Cu toate acestea, ea spune că a primit reacții adverse din partea mai multor persoane, după ce a vorbit despre Papă.

Ea a adăugat: „ Dacă sunt model nu înseamnă că nu am credință. Îl urmăresc Twitter pe Papa Francisc și mesajele sale îmi aduc pace”. De asemenea, mulți nu au fost mulțumiți de pledoaria Playboy adresată Papei. Lunna s-a apărat: „Mi s-a spus că cererea mea este invalidă și că sunt prea senzuală pentru a putea să îi adresez o cerere Papei Francisc.Dar numai Dumnezeu trebuie să judece”. 

 
 
Loading...
Citeste tot despre: