Nunta poate fi cel mai fericit moment din viața cuiva, dar nu doar pentru că două persoane care se iubesc își unesc destinele. Mirii pot avea parte de surprize din partea nuntașilor care le schimbă viața pentru totdeauna.


Un mire a avut parte de cel mai frumos cadou de nuntă, chiar înainte de ziua cea mare după ce prietenii i-au adus un dar neprețuit. Pentru Frank, momentul căsătoriei urma să nu fie unul foarte vesel având în vedere că cei doi fii ai săi nu puteau să participe la nuntă, după cum relatează Viral Nova.

Cei doi băieți se aflau în Arizona, în timp ce marele eveniment urma să aibă loc în Michigan, iar biletele de avion sunt extrem de scumpe. Era aproape imposibil pentru ei să se alăture tatălui lor. Frank n-avea nici cea mai mică idee că prietenii săi, care tocmai răspunseseră invitației sale, i-au adus pe cei doi fii. Când a văzut cine era pe bancheta din spate a mașinii, a izbucnit în lacrimi și i-a îmbrățișat pe cei doi băieți.

 

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

 
 
Loading...