Faceţi cunoştinţă cu Chuando Tan, un singaporez care i-a lăsat pe toţi mască după ce şi-a dezvăluit vârsta. Fotograf de profesie, Chuando are 50 de ani, dar arată de 20 de ani.


Chuando are peste 220.000 de urmăritori pe Instagram şi a devenit celebru după ce a apărut într-un articol pe site din China.

Mânâncă de rupe, dar arată demenţial în costum de baie! Oare cum reuşeşte?

ema.jpg

ema stoican costum de baie grecia vacanta thassos
Cântăreaţa nu are nicio emoţie să se afişeze în costum de baie
foto: arhiva personală

E pentru a doua oară în Insula Thassos din Grecia şi nu se mai satură de peisaje, dar şi de bucătaria care a cucerit-o iremediabil. Ema Stoican (19 ani) nu stă locului de când a ajuns în vacanţă. S-a plimbat pe apă, dar şi pe uscat, cu barca, dar şi cu ATV-ul, a dansat şi a hrănit pescărusii, iar la partea de preparate tradiţionale, artista s-a răsfăţat cu tot ce a simţit nevoia. 

ema_atv.jpg

ema stoican costum de baie grecia vacanta thassos atv
Ema Stoican s-a plimbat şi pe apă şi pe uscat pe toată Insula Thassos
foto: arhiva personală

"Nici n-am ştiut ce să gust mai întâi. M-au impresionat în mod special deserturile, prăjitura cu nuca, karidopita e preferata mea. Acum am revenit într-un loc unde ştiam că fac clătite bune. Am mai fost în Thassos în urmă cu trei ani şi am mâncat nişte clătite super bune de la o femeie care avea o mică afacere cu soţul şi fiica lor. Nu am putut să nu le gust din nou. Nu am mâncat aşa clătite bune în viaţa mea. M-am întors acasă cu bateriile încărcate", a povestit încântată Ema despre aventura ei în Grecia. 

 

 

 

Chuando Tan s-a născut în 1967 și a lucrat ca fotomodel timp de zece ani, după care a cochetat cu muzica. Acum şi-a descoperit o altă pasiune şi se ocupă de fotografie, potrivit Bored Panda.

 

Atunci când află vârsta reală a bărbatului, femeile rămân mute de uimire. Şi totuşi, care-i secretul? Pe lângă genele bune, Chuando spune că face sport şi mănâncă pui Hainan. El a mai spus că evită să facă baie noaptea târziu sau dimineaţă.

 

 

 

 

 

 
 
Loading...