Două fetiţe din Statele Unite ale Americii au oferit un răspuns inedit atunci când le-a fost spus că nu pot fi gemene din cauza daptului că au o culoare diferită a pielii. Răspunsul lor i-a uimit chiar şi pe adulţi, iar din acel moment nimeni nu mai îndrăzneşte să le spună celor două fetiţe că nu sunt nici măcar surori, dar gemene...


Legătura dintre o fată şi primul ei prieten cel mai bun este una foarte puternică. Prietenia devine mai profundă pe măsură ce timpul trece, supunând-o la diverse probe, dar nimic nu se compară cu acea amiciţie pe care o ai faţă de cineva atunci când eşti mic. Atunci prietenia se măsoară în termeni mai simpli, în împrprţitul jucăriilor şi al bomboanelor, nu în respectarea promisiunilor şi asumarea responsabilităţii. 

23334333_1730184900337234_8633927018263870289_o-850x608.jpg

Foto
Jia şi Zuri sunt nedespărţite
Foto:Arhivă personală

Jia Sarnicola şi Zuri Copelans sunt două prietene foarte bune, în vârstă de patru anişori, din Miami. Ele au dus noţiunea de prietenie la un alt nivel şi au luptat împotriva criticilor răutăcioase privind diferenţele "de culoare dintre ele", potrivit abcnews.go.com. Cele două fetiţe s-au întâlnit la grădiniţă şi de atunci sunt de nedespărţit. Se înţeleg atât de bine încât mamele lor au hotărât să le facă ziua de naştere la comun, dat fiind că au venit pe lume în aceeaşi zi. La petrecere, fetele le-au spus invitaţilor că ele sunt surori, iar unul dintre aceşti, le-a oferit un răspuns acid, nepotrivit. Nu aveţi cum să fiţi surori gemene pentru că aveţi culori diferite ale pielii. Jia a început să plângă, nemulţumită de răspunsul primit, dar nu a dat înapoi şi a oferit un răspuns pe măsură, printre lacrimi. "Suntem gemene pentru că avem aceeaşi zi de naştere şi împărţim acelaşi suflet", au fost cuvintele fetiţei, care i-au emoţionat până şi pe cei mai aspri invitaţi. 

 

 
 
Loading...