O femeie în vârstă de 34 de ani și-a luat rulota la plimbare și a pornit într-o călătorie sexuală: vrea să străbată țara pentru a face sex cu cât mai mulți străini, pe bani.


Are pe listă nu mai puțin de 22 de orașe și sate, iar pe oriunde trece, se oprește și invită bărbații înăuntrul rulotei, unde le promite momente de plăcere intensă. Kirie (34 de ani), așa cum își spune ea, a debutat în filmele porno, iar acum face bani din prostituție, potrivit dailystar.co.uk.

Femeia străbate Marea Britanie și cere în schimbul partidelor sexuale 50 de lire (aproximativ 260 de lei, n.r.). Pe lângă bărbații care se arată mai mult decât doritori să petreacă câteva ore cu ea, au apărut și persoanele revoltate că parchează în cartierele lor.

kirie.jpg

kirie
Kirie (34 de ani)
foto: Arhiva Personală

 

Mai mulți locuitori din Cleveland, Yorkshire, au reportat-o pe Kirie la poliție pentru activitățile ei promiscue. Aceștia au declarat că au văzut bărbați stând la coadă la rulota femeii chiar și în miezul zilei. „Chiar înainte de prânz, erau șase bărbați care stăteau pe telefon chiar în afara rulotei”, a declarat un riveran din Middlesbrough. „A stat parcată aici de la 10 dimineața. Am sunat la poliție dar mi-au spus că sunt prea ocupați. Este dezgustător”, a mai spus acesta.

Autoritățile din Cleveland au confirmat că au fost informate de situația respectivă, însă au declarat că nu pot face nimic în legătură cu aceasta. Se pare că ferestrele vehicului în care Kirie își face activitatea au fost foliate, astfel că nu încalcă nicio regulă.

 
 
Loading...