La numai opt ani, o rusoaică a devenit unul dintre cele mai dorite fotomodele. Copila a primit oferte de lucru de la agenții din toată lumea, iar asta datorită aspectului ei fizic cu adevărat special.


„Este cea mai neobișnuită persoană pe care am cunoscut-o vreodată”, o descrie fotograful Vadim Rufov, potrivit Boredpanda.com. Nariyana (8 ani) trăiește în republica rusească Iacutia, unde a primit poreclia de „Albă ca Zăpada Siberiană”. Asta pentru că s-a născut cu o tulburare genetică rară: albinismul.

nariyana.jpg

nariyana
Naryiana este poreclită „Albă ca Zăpada Siberiană”
foto: Vadim Rufov/Boredpanda

 

Nariyana are părul blond și pielea foarte albă, iar aparatul de fotografiat pur și simplu o iubește. Fotografii adoră să lucreze cu ea, întrucât imaginile în care apare par scoase din povești cu zâne. Cu toate acestea, părinții ei nu sunt pregătiți să o împingă, de pe acum, în lumea fotomodelelor.

nariyana_fetita.jpg

nariyana
Copila s-a născut cu albinism
foto: Vadim Rufov/Boredpanda

 

„Am primit deja multe oferte de la agenții de modeling și publicitate, dar nu vreau ca ea să lucreze încă. Când va crește, va alege singură cine vrea să fie”, spune mama ei. Cu toate acestea, în prezent, Nariyana este deja hotărâtă: „Când o întreb acum, spune că vrea să fie model”. 

 
 
Loading...