La 32 de ani, un francez este dependent de operaţiile estetice. El a cheltuit aproape 6.000 de euro pe Botox din dorinţa de a arăta precum idolul său, Marilyn Monroe. Din păcate, rezultatul este unul demn de un personal al unui film de groză. În ciuda criticilor pe care le primeşte de la cei din jur şi a sfaturilor de a înceta această procedură, bărbatul se declară foarte încântat de aspectul său.


Cyri Roux este din Toulon, Franţa. Bărbatul a povestit în cadrul unui interviu acordat publicaţiei mirror.co.uk că şi-a dorit să semene cu celebra blondă şi că, deşi nu tuturor le place, el este extrem de încântat de noul său look. Până acum acesta a avut mai bine de 20 de intervenţii chirurgicale şi spune că nu intenţionează să se oprească prea curând.

pay-extreme-lip-filler-man_1.jpg

Foto
Tânărul nu doreşte să renunţe la intervenţiile chirurgicale
Foto:Arhivă personală

Bărbatul are buzele de trei ori mai mari decât ale unui om obişnuit şi este nevoit să utilizeze o cremă specială pentru a împiedica crăparea profundă a acestora. Francezul obişnuieşte să viziteze doctorul estetician chiar şi de trei ori pe lună pentru a obţine surplusul de volum mult visat, ignorând complet sfaturile medicului de a se opri căci riscă să îşi distrugă complet chipul.

pay-extreme-lip-filler-man.jpg

Foto
Francezul nu poate renunţa la injecţiile cu Botox
Foto:Arhivă personală

“Prima dată am fost atras de procedurile cosmetice şi am vrut să arăt mai tânăr, iar Marilyn Monroe m-a inspirat mult. La 26 de ani, mi-am făcut prima procedură, este vorba despre o injectare cu Botox, care a fost o experienţă minunată şi m-a făcut să îmi doresc mai mult. În prezent, am peste 20 de intervenţii, dintre care 16 au fost făcute la buze în ultimul an şi jumătate”, a declarat Cyri Roux pentru The Sun.

 
 
Loading...