Designerul Ronnie Fieg a făcut furori la Săptămâna Modei de la New York, vineri (6 septembrie), cu noua sa colecție de haine pentru sezonul de primăvară 2020. Unele dintre modele sale au defilat în tricouri transparente pe podiumul de la


Creatorul de modă Ronnie Fieg a prezentat noua lui colecție de primăvară, intitulată „Kith Air”, cu haine streetwear („haine de stradă” n.r). Modelele feminine au fost cele mai admirate, mai ales că unele fete au mers pe podium în sânii goi. Cea mai apreciată a fost o mulatră superbă, al cărei bust perfect s-a putut vedea prin tricoul transparent. Îmbrăcată într-o pereche de pantaloni de ciclism, un tricou negru, o geacă gri de primăvară și cizme peste genunchi în picioare, manechinul a făcut furori la prezentarea de modă a designerului Ronnie Fieg.

prezentare-ronnie-fig.jpg

Prezentare de modă Ronnie Fig
Manechinul a făcut furori pe podiumul de la Săptămâna Modei de la New York
Foto: Profimedia

Ronnie Fig, prezentare de succes la New York

Prezentarea de modă a fost un real succes, iar vedetele sunt abonate la hainele lui Ronnie Fieg. DJ-ul Clark Kent crede că eforturile desginerului au întrecut, an de an, toate celelalte case de modă. 

„Ce face acest show foarte important este faptul că Ronnie Fieg este un fel de necunoscut, fără să fie cu adevărat necunoscut. Toate celealte case de modă mult mai mari au fost, practic, fărcute praf de el în seara asta. Prezentarea lui e pică!”, a declarat DJ CLark Kent, potrivit footwearnews.com.

Citeșe și

Ce show a făcut Anna Lesko la o prezentare de modă!

Fiica Prodancăi a făcut senzaţie la o prezentare de modă. Uite cum arată, la 15 ani

Te invităm pe Facebook, ca să comentăm subiectele împreună

Avem și Instagram, pentru imagini și texte cum nu au alții

 
 
Loading...