O femeie de 27 de ani din Australia a demonstrat că nimic nu este imposibil atunci când ai o voinţă de fier şi dorinţa de a te autodepăşi. Părăsită de iubit din cauza faptului că era prea plinuţă, Alida Dreyer a urmat un program draconic datorită căruia a slăbit peste 75 de kilograme şi a devenit o bombă-sexy!


Alida Dreyer, în vârstă de 27 de ani, ajunsese la 145 de kilograme atunci când a decis să spuhnă stop mâncărurilor de tip fast food și bombelor calorice reprezentate de dulciuri. Încă de la o vârstă fragedă a fost ținta vorbelor răutăcioase, căci colegii de școală obișnuiau să glumească pe seama ei, lucru care a împins-o spre gânduri sumbre. Din fericire, ea a găsit puterea lăuntrică de a face față.

La 13 ani, diagnosticată cu sindromul ovarelor polichistice

La doar 13 ani a fost diagnosticată cu sindromul ovarelor polichistice, cunoscut ca factor care contribuie la acumularea de kilograme. Anii au trecut, iar femeia și-a găsit jumătatea, sau cel puțin asta credea ea până la proba contrarie! Atunci când doctorul i-a comunicat că există o șansă ridicată să nu poată avea copii din cauza excesului de kilograme, tânăra a fost părăsită de cel care îi fusese alături timp de trei ani. ”La o lună după ce doctorul mi-a spus că este aproape imposibil să rămân însărcinată, iubitul meu m-a părăsit. Întreaga lume s-a prăbușit în jurul meu și am fost nevoită să mă analizez cu atenție. Din acea zi am decis să mă iubesc”, a declarat Alida.

Contabila a renunțat la fast food și a început să consume doar mâncare preparată acasă. A urmat un program strict de sport și a reușit să slăbească aproximativ 75 de kilograme. Ea recunoaște că a apelat și la ajutorul doctorilor, care i-au micșorat stomacul.

Povestea Alidei - 75 de kilograme în minus şi multă încredere câştigată

bomba-sexy.jpg

bomba sexy
Alida a slăbit 75 de kilograme
Foto profimedia

Cei din jur sunt uimiți de determinarea de care a dat dovadă și o felicită pentru faptul că nu s-a lăsat descurajată atunci când i-a fost mai greu. Unii dintre prieteni i-au mărturisit că este de nerecunoscut și că fotografiile de dinainte să slăbească și cele din prezent par să înfățișeze persoane diferite. Alida a vorbit si despre impactul psihic pozitiv pe caree l-a avut pierderea celor 75 de kilograme. „Mă simt puternică, sunt încrezătoare. Simt că merit să trăiesc o viață frumoasă de care să mă bucur. Când mă uit în oglindă, zâmbesc. Mă uit la cicatricile de pe corp căci ele sunt dovada faptului că am reușit să îmi înving demonii”, a conchis Alida, potrivit mirror.co.uk.

Loading...