Există numeroase momente prielnice când poți să o ceri în căsătorie pe cea care vrei să-ți fie alături toată viața, dar cu siguranță, cel mai prost moment este în timpul nunții celui mai bun prieten al tău. Exact asta a făcut un cavaler de onoare, ruinând nunta amicului său.


Nunta ar trebui să fie cel mai fericit moment din viața unui cuplu și cu siguranță nu te aștepți ca un gest nepotrivit care să distrugă evenimentul, să vină chiar de la o persoană de încredere.

„Eu și soțul meu ne dădeam întâlniri romantice, am rămas însărcinată, avem un copil împreună, ne-am mutat împreună, ne-am cumpărat o casă și un cățel”, a povestit o femeie a cărei identitate a dorit să rămână anonimă, potrivit Daily Star.

„Prietenii noștri și familia mereu ne-au întrebat de ce nu ne căsătoriserăm încă. Am neglijat mereu asta pentru a ne face un viitor mai bun. Am muncit mult pentru a ne face o situație bună și într-un final, am ajuns în punctul în care ne puteam permite o nuntă frumoasă, în care să sărbătorim cu toți cei pe care-i știm și iubim. Cel mai bun prieten al soțului meu, John, a fost cavalerul de onoare.”

flori.jpg

nunta miri
Cavalerul de onoare și-a cerut iubita în căsătorie chiar în timpul nunții prietenului său
Foto: Getty

„Locația a fost minunată, toată lumea părea fericită, familiile noastre se distrau. Mama mea începuse deja să se obișnuiască să cânte „Aleluia” de câteva zeci de ori. Întreaga atmosferă era plăcută. Atât de plăcută, încât John s-a găsit în mijlocul ceremoniei să o ceară în căsătorie pe iubita sa, Jane și să spună tuturor că e însărcinată.”

Aparent, poate nu pare un gest total deplasat, însă nu era deloc cel mai bun moment să „răpească” toată atenția invitaților de la adevărații miri.

„Nu am putut nici măcar să aud jurământul soțului meu sau restul ceremoniei din cauza suspinelor de bucurie ale lui Jane, a familiei ei care a fost de asemenea invitată și a celor care se aflau în jurul lor, felicitând-o. John s-a dus chiar la muzicanți să le acorde un dans special doar pentru el și Jane, pe ringul de dans.”

Mireasa a cărei nuntă a fost „furată” oarecum de acest cuplu, a povestit că soțul său n-a mai vorbit de atunci cu cel mai bun prieten al său, dar ea este totuși de părere că ar trebui să uite totul și să se împace.

 
 
Loading...