Chiar și concursurile de talente din alte state sunt pline de surprize și momente amuzante. La „Britain’s Got Talent”, distracția a venit chiar din partea unuia dintre jurați, care a fost atât de entuziasmat de numpărul artistic al unei concurente, încât și-a dat pantalonii jos în fața spectatorilor și a colegilor de platou.


Într-una dintre Semifinalele emisiunii „Britain’s Got Talent”, nu doar ținuta provocatoare a juratei amanda Holden a fost cea care a atras toate privirile. Potrivit Daily Star, David Walliams, unul dintre cei care trebuie să jurizeze numerele artistice ale concurenților, a făcut un gest neașteptat care i-a oferit lui Simon Cowell o „priveliște” greu de uitat care-i va reveni mereu în amintire ca un coșmar.

Entuziasmat peste măsură de reprezentația scenică a unei concurente, David s-a urcat pe masa juraților, iar la un moment dat, pantalonii săi au căzut, rămânând în chiloți în fața tuturor spectatorilor și a colegilor. Simon Cowell a fost stupefiat să vadă din nou lenjeria intimă a lui David, mai ales că în acel moment se uita spre public și nu era atent la colegul său.

Loading...