Anul 2019 a fost plin de divorțuri în lumea showbiz-ului. Printre cei care au pus capăt unei căsnicii lungi, de 13 ani, numărându-se și celebrul manelist Liviu Guță (40 de ani).


Iată că, la două luni după ce au dat cu subsemnatul la notar, fosta lui soție a devenit brusc nostalgică, postând pe conturile sociale un mesaj emoționant la adresa solistului: ”Cu singurul meu prieten adevărat! Chiar dacă nu mai suntem împreună, ești, ai fost și vei fi cel mai bun prieten al meu! Un fost soț care va fi foarte greu de înlocuit din toate punctele de vedere! Poate chiar imposibil”, a  scris ea, pe Facebook, în dreptul fotografiei lor.

14-4.jpg

Manelistul burlac a trecut la cratiță

 

După divorț, Liviu s-a mutat în Pipera, într-un apartament de lux, care însă este aproape gol. El a menționat că a rămas în relații bune cu fosta nevastă: ”Dacă eu și Iuliana ne-am despărțit am făcut-o pentru ca așa a fost scris, iar ce s-a întâmplat este doar treaba noastră și nu avem nevoie de comentatori! Cert este că suntem cei mai buni prieteni, ea este mama copiilor mei  ( n.r- au un băiat, Mario, 11 ani, un violonist talentat, și o fată, Maria, 6 ani, care studiază pianul)!”. Rămas burlac, Liviu a fost nevoită să treacă la cratiță, el pozându-se în timp ce se chinuia să spele câteva vase, după ce a gătit paste.

 
 
Loading...
Citeste tot despre: