10 fantezii erotice obligatorii pentru orice cuplu

Ultima actualizare:

    Fantezii erotice cu sex în mașină sunt multe, însă pe capotă este cea mai preferatăfoto: 123RF
Fantezii erotice cu sex în mașină sunt multe, însă pe capotă este cea mai preferatăfoto: 123RF

De câte ori nu ai vorbit cu prietenele despre cele mai intime fantezii XXX ale tale dar încă nu le-ai pus în aplicare? Descoperă câte dintre ele le regăseşti aici, în topul fanteziilor obligatorii pentru o viaţă de cuplu împlinită!

1. Sex într-un loc publicCine nu a visat măcar o dată să aibă o partidă de sex la mii de metri altitudine, în parcare, în tren sau în cabina de probă a vreunui magazin? Locurile publice induc, fără îndoială, scenarii fierbinți pentru o imaginație la fel de înfierbântată.

2. Masturbare în doiUnui bărbat îi dă fiori numai gândul de a vedea o fată masturbându-se în fața lui. Arată-i cum se face și cere-i să se masturbeze și el în fața ta, în același timp cu tine. Excitant? Cu siguranță 100%.

3. Sex în casa părințilorCine spune că locuința părinților este un teritoriu interzis? Una dintre fanteziile sexuale obligatorii este să faci sex în casa părinților, dar și a socrilor. Să ajungi în al nouălea cer cu familia ta afaltă foarte aproape poate fi o experiență unică și extrem de excitantă.

4. Jucați-vă și cu vibratorulÎndrăznește și cumpără un vibrator, apoi profită de el singură sau în compania partenerului tău. Este realmente excitant să-l folosești în fața lui și, de ce nu, dă-i-l, stimulează-i imaginația și lasă-te pe mâinile lui.

Află care sunt celelalte șase fantezii sexuale obligatorii în viața de cuplu.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net