13 tipuri de sex de care orice cuplu are nevoie - partea I

Ultima actualizare:

    Mereu este bine să experimentaţi şi să încercaţi, cel puţin o dată pe lună, ceva nou.
Mereu este bine să experimentaţi şi să încercaţi, cel puţin o dată pe lună, ceva nou.

Dragostea într-o relaţie nu este niciodată suficientă, iar rutina stă după colţ. Tocmai din acest motiv, mereu este bine să experimentaţi şi să încercaţi, cel puţin o dată pe lună, ceva nou, informează cei de la yourtango.com.

1. Sexul de sărbătoare: Atunci când vine vorba de sărbători, cuplurile nu stau de două ori pe gânduri. Fie că e Crăciunul, Anul Nou, Ziua Îndrăgostiţilor sau Paştele, cei aflaţi într-o relaţie se bucură din plin de aceste momente, susţin cercetătorii care studiază bioritmul.

2. Sexul de împăcare: Un argument plin de pasiune poate duce la un tip de acţiune la fel de pasională. Atunci când vă certaţi, vă creşte nivelul de dopamină şi adrenalină, ceea ce vă face mult mai excitabili.

Toate cuplurile au conflicte, iar sexul de după poate fi o bună metodă de a vă aduce relaţia pe linia de plutire. "Atunci când sunteţi supăraţi unul pe altul, trebuie să fiţi capabili să treceţi mai departe. Sexul vă schimbă dispoziţia după o ceartă", spune doctorul Fertel.

3. Sexul de vacanţă: O vacanţă te poate ajuta să te reconectezi cu partenerul tău din punct de vedere sexual. Dacă eşti genul care plănuieşte fiecare minut dintr-o vacanţă, ai grijă să pui în orar şi sexul. Cu siguranţă nu vei regreta.

4. Sexul animalic: Să fii un pic agresiv poate fi distractiv şi chiar romantic...într-un mod ciudat. Practic, romantismul este definit de un element misterios. Aşadar, dacă aveţi chef şi vă rupeţi hainele de pe voi şi săriţi şi peste preludiu, aceasta poate fi o bună schimbare.

5. Sexul confortabil: Uneori ai nevoie doar de ceva simplu, familiar şi satisfăcător. Acum este momentul să-i arăţi iubirea şi suportul tău partenerului, atunci când el a avut o zi grea la birou sau pur şi simplu se simte deprimat şi lipsit de energie.

6. Sexul în spiritul "sperăm să fim prinşi": Dacă vă aflaţi la o petrecere plictisitoare sau la o reuniune de familie la fel de "energizantă", ce-ar fi să condimentaţi un pic lucrurile şi să vă furişaţi într-unul dintre dormitoarele de rezervă? Ideea că e posibil să fiţi prinşi, o să vă dea un plus de originalitate relaţiei voastre şi poate un nou motiv să aşteptaţi cu nerăbdare vacanţele la socri.

7. Sexul ce-ţi pune în practică fanteziile: Toată lumea are fantezii sexuale şi atâta timp cât tu şi partenerul tău vă simţiţi confortabil să le puneţi în practică, nu ar trebui să existe nicio problemă.

"Ar trebui să vă îndepliniţi fanteziile în mod reciproc, atâta timp cât nu depăşesc o limită. Spre exemplu, dacă partenerul vostru mereu şi-a dorit să facă sex pe o barcă, de ce nu închiriaţi una şi petreceţi o noapte romantică pe mare?", zice Fertel.

Nu rataţi mâine ultima parte a articolului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evghenia Gutul Vladimir Putin FOTO Facebook jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
bucuria 1536x1024 jpg
atena praf saharian jpg
orhidee jpg
image png
439472728 923339792915902 5736137712490660858 n e1713931499872 webp
image png
balcoanele solare jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net