3 greşeli pe care să nu le faci niciodată în dormitor

Ultima actualizare:

Nu ai iniţiativă Mergi pe ideea că bărbatul trebuie să facă întotdeauna primul pas? Asta este una dintre cele mai mari greşeli pe care le poţi face nu numai în dormitor, ci şi în relaţia de cuplu. Şi bărbaţii vor să se simtă doriţi deci, ar trebui să ai şi tu iniţiativă atunci când vine vorba despre sex. Nu fi timidă! Arată-i că-l doreşti şi, astfel, vei păstra vie pasiunea.

Îţi critici partenerul Comunicarea este punctul cheie într-o relaţie. Însă, asta nu înseamnă să-ţi critici partenerul şi să-l faci să se simtă vinovat. Spune-i ce-ţi place, ce ţi-ar plăcea şi ce nu doreşti să experimentezi în pat. Ghidează-l, învaţă-l să te cunoască şi să te descopere. Dacă nu, îţi vei transforma bărbatul de lângă tine într-o legumă, stresat şi mereu îngrijorat că a facut ceva greşit sau ceva ce nu ţi-a fost pe plac. În cele din urmă el nu va mai simţi nici o plăcere în a face dragoste cu tine.

Nu porţi lenjerie sexy Nu este obligatoriu să porţi lenjerie sexy în fiecare noapte însă, din când în când nu ar strica. Încearcă şi vezi ce efect are asupra partenerului tău. Vei fi uimită să constaţi cum apreciază el gestul: vei avea parte de momente pasionale şi, în felul acesta, veţi ieşi din monotonia de zi cu zi. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
hipodrom baneasa jockeyclub1 jpg
supermarket jpeg
cruce pixabay jpg
parau peta1 jpg
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net