30.000 de pachete de ţigări de contrabandă confiscate în Pantelimon

Ultima actualizare:

Marfa a fost găsită în portbagajul unei Dacii papuc, după ce maşina a fost oprită în trafic de oamenii legii, în oraşul Pantelimon. Agenţii au intervenit la sigur, având informaţii cu privire la transport.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Ilfov, în autovehicul erau doi bărbaţi în vârstă de 30 de ani din Bucureşti, care locuiau fără acte legale în Pantelimon. Ei au fost duşi la sediul poliţiei din localitate pentru a fi audiaţi.

Marfă pentru piaţa neagră din Capitală

Pasagerul din dreapta a recunoscut că banii provin din traficul de ţigări şi a spus că marfa urma să ajungă pe piaţa neagră din Capitală.

Ţigările capturate sunt de mărci diferite, printre care Pall Mall şi Kiss, fără timbru sau timbrate în Ucraina şi Republica Moldova. Şoferul urmează să fie audiat pe parcursul zilei de astăzi pentru a se stabili cu exactitate provenienţa şi destinaţia mărfii.

Ţigările şi banii au fost confiscaţi, iar bărbaţilor urmează să le fie întocmite dosare penale. Cercetările sunt continuate de Serviciul de Investigare a Fraudelor din judeţul Ilfov.

image
image
image
image
image
image
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net