Cum ar fi să mergi prin cluburi de striptease, să admiri superbele dansa­­toare şi consumaţia să fie din partea casei? Dar dacă ai lua şi bani pentru treaba asta? Ar fi tare, nu?


Ei bine, se întâmplă. Universitatea din Leeds, Marea Britanie, a publicat un anunţ în care precizează că pune la dispoziţie, pe un salariu de 35.000 de euro pe an şi pe ceva "bani de buzunar", un post de cercetător pentru studierea dansatoarelor de striptease.


Vezi aici imagini cu cele mai tari actriţe din lume,
în scene "fierbinţi" de striptease


Concret, câştigătorul concursului trebuie să descopere genul de femei care ajung dansatoare în baruri de striptease şi condiţiile în care acestea îşi câştigă pâinea.

        Citeşte şi:
               
Striptease în secţia de poliţie!
               
Eva Longoria dansează la bară
                Manechinul Luciana Salazar, dependentă de striptease

Funcţia, finanţată de guvern, va presupune ca cel care o va obţine să intervieveze 300 de dansatoare în poală, în mai multe oraşe din nordul Angliei.

În plus, cercetătorul, care trebuie la sfârşitul anului să elaboreze o carte despre stripteuze, trebuie să analizeze economia de noapte a Marii Britanii.

Astfel, el va avea de urmărit soarta bacşişurilor, strategiile de atragere a clienţilor şi calitatea serviciilor oferite de tinerele dansatoare.


 
 
Loading...
Citeste tot despre: