5 lucruri pe care bărbaţii vor să le audă în pat

Ultima actualizare:

Pentru un bărbat, nimic nu este mai sexy decât o femeie care este «gălăgioasă» în pat şi care nu se sfieşte să folosească «vorbe murdare» din când în când. Iată care sunt principalele cuvinte pe care iubitul tău vrea să le auadă din gura ta atunci când faceţi sex:

1. El

Bărbaţii vor să ştie că nu te gândeşti la altcineva atunci când faci sex cu el şi că nu mimezi plăcerea, deci, chiar dacă pare desuet, faptul că îi rosteşti (sau strigi) numele în pat este un bun mod de a-l convinge că eşti acolo, trup şi suflet.

În plus, este un bun început pentru o sesiune de "cuvinte murdare". Dacă mai şi punctezi cu câte un «ah» şi un «oh» bine plasate, va fi suficient ca el să se simtă «regele junglei».

2. Acţiunea

Dacă eşti dintre acele persoane, tăcute în timpul partidelor de sex, mulţi bărbaţi vor lua ei iniţiativa pentru a te «informa» despre ceea ce le-ar plăcea să audă, prin întrebări de genul: "ce-ţi fac eu ţie acum?" sau «cum este?», «cum te simţi?».

În aceste cazuri, simpla descriere de către tine a scenei şi a felului în care te simţi în acel moment, vor fi suficiente. Totuşi, nu te simţi obligată să foloseşti cuvinte «murdare» dacă nu este stilul tău. Poţi să le înlocuieşti cu variantele lor mai «cuminţi», dacă astfel te vei simţi mai confortabil.

Vezi celelalte lucruri aici

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net