50 de localităţi din provincia Palermo sunt invadate de gunoaie

Ultima actualizare:

Potrivit acestuia, regiunea Sicilia trebuie să se ocupe de această problemă "cu un ajutor excepţional". Vineri seară, regiunea Sicilia a decis să acorde patru milioane de euro zonei afectate.

"Aceste fonduri se vor adăuga celor 18 milioane de euro acordaţi deja şi care au permis depăşirea perioadei de criză în vară", a spus regiunea Sicilia.

"În unele oraşe, tensiunea este mare, cetăţenii ard gunoaiele, nu mai suportă munţii de deşeuri", a spus Avanti, precizând că gunoaiele nu au mai fost ridicate de peste o săptămână în circa 20 de localităţi.

"Nu am ajuns încă la acelaşi nivel cu Napoli, dar, dacă nu primim susţinere din regiune, lucrurile se vor înrăutăţi", a avertizat el, făcând aluzie la criza gunoaielor din Napoli din 2008.

Gunoierii sunt în grevă pentru că societatea din domeniu, Coinres, în dificultate economică, nu-i mai plăteşte de luni de zile, scrie La Repubblica.

Gunoaiele au invadat mai ales oraşul Bagheria, "Baaria" în filmul omonim al regizorului Giuseppe Tornatore, care descrie viaţa de zi cu zi a localnicilor pe durata a trei generaţii.

Mai citeşte şi:

Germania, acoperită de gunoaie! Gunoierii sunt în grevă

image
image
image
image
image
image
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net