53 de oameni au ars de vii

Ultima actualizare:
Victimele au fost  carbonizate
Victimele au fost carbonizate

Zeci de oameni arşi de vii la Shanghai. Un bloc-turn cu 28 de etaje a fost înghiţit de flăcări. Incendiul a fost declanşat de sudorii neutorizaţi care lucrau la renovarea clădirii.

Incendiu devastator în centrul capitalei economice chineze, Shanghai.

Un profesor pensionar, pe nume Zhou, care s-a salvat miraculos din blocul-turn înghiţit de flăcări a povestit calvarul prin care a trecut luni dimineaţă.

"M-am trezit din somn în infern. Un fum gros mă îneca şi ţipete asurzitoare mi se înfigeau în creier. Abia am ajuns la geam şi am văzut blocul devorat de flăcări. Vecinii se căţăraseră pe schele încercând cu disperare să scape de focul care îi pârjolea. Unii se aruncau pe geamuri, urlând ca din gură de şarpe", a povestit el, adăugând că nu-şi mai aminteşte cum a ajuns afară.

Lupta cu flăcările a durat  patru ore şi jumătate
Lupta cu flăcările a durat patru ore şi jumătate

În bloc locuiau 440 de oameni, în majoritate pensionari din învăţământ.

Catastrofă cu 60 de morţi la New Delhi
Catastrofă cu 60 de morţi la New Delhi

53 de oameni au murit, 70 sunt răniţi, alţii sunt daţi dispăruţi. Lucrările de sudură cu poliuretan în cantităţi mari au declanşat incendiul. Poliţia a reţinut patru persoane responsabile de sudura fără licenţă.

Catastrofă cu 60 de morţi la New Delhi

Cel puţin 60 de persoane au murit şi alte 80 au fost rănite în urma prăbuşirii, luni seara, a unui imobil din New Delhi.


    Catastrofă cu 60 de morţi la New Delhi
Catastrofă cu 60 de morţi la New Delhi

Echipele de salvare caută cu disperare printre dărâmături în speranţa că vor mai găsi supravieţuitori. Clădirea, care avea patru etaje şi adăpostea locuinţe şi două firme, ar fi fost construită fără autorizaţie.

image
image
image
image
image
image
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
image
actualitate.net
image
actualitate.net