6 sfaturi pentru o superpetrecere de Ziua Copilului

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

De ziua lui, copilul tău trebuie să fie în centrul atenţiei! Ce îi poţi oferi pentru a se bucura de magia acestei zile? Bineînţeles, o „superpetrecere"!Click! îţi spune cum să-ţi faci copilul fericit de 1 iunie fără să cheltuieşti prea mulţi bani.

Pregăteşte-i o surpriză de la micul dejun

Desertul său preferat, de exemplu, chiar dacă prepararea acestuia este mai laborioasă. Sub cana de ceai sau sub castronelul cu cereale, ar putea găsi o felicitare, sau un indiciu în legătură cu locul în care trebuie să caute pentru a găsi cadoul.

Misterele îi încântă pe cei mici şi anticiparea surprizei poate fi la fel de plăcută ca şi surpriza însăşi.

Petrece acasă cu prichindeii

În ultimii ani, moda petrecerilor aniversare organizate în locuri de joacă a prins teren. Totuşi, când de-abia ne obişnuiserăm ca singura noastră contribuţie la petrecere să fie lista de invitaţi şi achitarea notei la final, criza ne-a dat peste cap obiceiurile.

Acum, propriul apartament pare să fie din nou cea mai potrivită soluţie.

Alege câteva invitaţii colorate

Poţi descărca formate haioase de invitaţii de pe internet sau le poţi desena împreună cu cel mic. Le poţi trimite prietenilor copilului, după ce aţi negociat numărul de invitaţi.

În teorie, 10 copii sunt limita maximă admisă pentru dimensiunile unui apartament oarecare şi chiar şi pentru o casă/vilă, căci prichindeilor li se vor adăuga şi părinţii.

Pregătiţi meniul împreună

Dacă optaţi pentru o petrecere integral „de casă", atunci sendvişurile, minişniţelele, minitartele şi pateurile rămân alegeri cu care nu daţi greş.

Cât despre tort, şi aici puteţi alege între variantele sub formă de maşinuţă, păpuşă, personaj animat preferat de către copil - sau cele tradiţionale: tort pregătit de voi în casă, de la blat până la ornat.

Din nou, şi momentul pregătirii tortului poate fi unul de familie, dacă cel mic este suficient de mare pentru a fi ajutor în bucătărie.

Jocurile sunt importante

De activităţile din timpul petrecerii ar trebui să se ţină cont şi în momentul alcătuirii listei de invitaţi. Copiii ar trebui să aibă vârste apropiate.

Dacă nu putem evita să avem grupe diferite de vârstă, ar trebui să concepem un program care să-i mulţumească pe toţi cei prezenţi la eveniment. Astfel, cei micuţi se vor putea distra în voie, fără ca cei mari să-i considere pe pici „enervanţi".

Acest lucru presupune implicarea activă a unui părinte, de preferat altul decât gazdele. Părinţii se pot organiza în schimburi. Ca să fii sigur că aceştia nu rămân fără idei, poţi să întocmeşti şi tu propria listă cu activităţile prichindeilor.

Nu te speria! Să te gândeşti la jocuri pentru cei mici poate părea o mare bătaie de cap. În schimb, te va scuti de tensiuni chiar în ziua petrecerii.

Decoraţiuni pentru petrecere

Puteţi alege o temă împreună cu copilul şi atunci toate decoraţiunile trebuie să se plieze pe tema aleasă (roz, bleu, sirenele, cars, ben 10 etc.).

Set de 100 de baloane de modelaj: 20 lei- Baloanele sunt nelipsite de la orice petrecere. Trompete: 6,5 lei- Cele mai căutate obiecte din arsenalul de petrecere

simeon stalpnicul png

De asemenea, puteţi să faceţi o vizită prin magazinele specializate şi să cumpăraţi balonaşe, confeti şi alte elemente de decor - cu mare grijă pentru buget, desigur.

Şerveţele: 9,5 lei- Imprimate cu figuri animate din «Cars». Paie de băut: 9 lei- Prezintă figuri animate din «Spiderman»

simeon stalpnicul png

Varianta mai simplă şi mai amuzantă, care ar avea avantajul că aţi reduce bugetul şi, pe de altă parte, s-ar constitui într-o frumoasă activitate de familie, ar fi să cumpăraţi hârtie creponată, glasată, lipici, etc. şi să confecţionaţi voi totul în familie.

Copilul se va mândri cu decorul producţie proprie.

Pahare Cars: 9,5 lei- Sunt de unică folosinţă. Farfurii Princess: 11 lei- Sunt decorate cu personaje îndrăgite din poveşti

simeon stalpnicul png

Citeşte şi:

Te învăţăm să alegi câinele potrivit familiei tale

12 lucruri la care să fii atent când iei bicicletă

image
image
image
image
image
image
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net