Adela Popescu s-a dedicat trup si suflet telenovelei de la ACASA, "Aniela". Ea nu se da în laturi de la zecile de ore de filmari, probatul costumelor si timpul petrecut la machiaj. Cum arta cere sacrificii, actrita a cam re­­nun­­tat la viata personala în aceasta perioada.


Actrita a lasat viata personala pe locul doi, dorind sa se implice în noua telenovela de la ACASA.

Daca înainte avea timp pentru activitatile ei preferate - plimbatul în parc alaturi de iubitul ei, Marius, mersul pe bicicleta ori tenisul - acum abia daca mai gaseste vreme pentru acestea. În fiecare zi, ea filmeaza mai bine de zece ore. Noroc ca si-a încarcat "bateriile" în Grecia si la Londra, unde a fost în vacanta.

S-a zvonit ca iubitul ei, afaceristul Marius Kalmar, ar fi pe punctul de a-i pune pirostriile. "Casatoria e un lucru important si atunci când se va întâmpla, nu o voi ascunde", declara ea.

Cei doi s-au mutat însa, împreuna, la vila lui Kalmar, din Baneasa. O alegere pe care se pare ca vedeta a facut-o pentru a fi aproape de iubit, caci programul ei în Buftea e, acum, încarcat.
Singurul compromis pe care nu îl face Adela e cel legat de odihna: "Unul dintre cele mai frumoase momente ale zilei e acela când ma bag în pat". Dar nu doar activi­­tatile de relaxare sau iubitul au fost putin neglijate în aceasta perioada, ci si parintii: "Îmi vad familia rar, asa ca placerea mea cea mai mare sunt reuniunile de la Susani".


 
 
Loading...
Citeste tot despre: