Adi Ilie a adus spaniolii la Mărăşeşti

Ultima actualizare:
Spaniolii au vizitat terenul  pe care vor să  construiască  parcul eolian
Spaniolii au vizitat terenul pe care vor să construiască parcul eolian

Cum afacerile cu imobiliare nu prea mai merg, fostul internaţional român Adi Ilie s-a gândit la o alternativă, aşa că vrea să investească o sumă importantă în deschiderea unei centrale eoliene. Şi nu singur, ci împreună cu doi dintre foştii preşedinţi ai Valenciei, echipă la care a activat patru ani.

Săptămâna trecută, Adrian Ilie, împreună cu Enrique Roig Olmos şi Juan Bautista Soler, au fost la Mărăşeşti pentru a discuta cu primarul oraşului despre oportunitatea unei afaceri care ar scoate urbea din colapsul financiar în care se află.

"Este vorba despre construirea unei mega-centrale eolien. Asta ar atrage mulţi bani în oraşul nostru, care se află aproape de faliment din cauza datoriilor pe care le are. Spaniolii mai sunt interesaţi şi de alte afaceri. A fost doar o primă rundă de discuţii. Sper să se concretizeze cât mai repede acest bussines pentru binele oraşului Mărăşeşti şi al oamenilor care trăiesc aici", a spus primarul Mărăşeştiului, Constantin Vlase.

Investiţia în acest parc de energie eoliană se va face destul de repede, suma totală cifrându-se la câteva sute de milioane de euro, bani care provin din fonduri europene, dar şi din firmele lui Adrian Ilie şi ale lui Enrique Roig Olmos şi Juan Bautista Soler.

Legătura dintre primarul Mărăşeştiului şi fostul fotbalist nu este întâmplătoare, cei doi cunoscându-se de ani buni.

"Eu sunt din Craiova şi îi ştiu Adrian şi Sabin Ilie de când erau puştani. Mă bucur că putem face acum un parteneriat cu Adrian Ilie, dar şi cu oamenii de afaceri din Valencia, acolo unde el şi-a petrecut o mare parte din cariera sa de jucător profesionist. Am văzut cât este şi acum de apreciat şi respectat de spanioli", a completat Vlase.


    Spaniolii au vizitat terenul  pe care vor să  construiască  parcul eolian
Spaniolii au vizitat terenul pe care vor să construiască parcul eolian

Şcoală de fotbal pentru Valencia

În afara construirii acestei centrale eoliene, cei doi oameni de afaceri spanioli intenţionează să facă o bază sportivă modernă unde să se pregătească cei mai buni juniori din zona Moldovei.

Totul este la stadiul de proiect. Dacă vor bate palma, lucrările la parcul eolian şi la şcoala de fotbal vor demara în vara acestui an.

image
image
image
image
image
image
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net