Adrian Păunescu, şi bolnav, şi mai sărac: «Sunt disperat! Îmi caut de lucru»

Ultima actualizare:

Adrian Păunescu se gândeşte să-şi caute alte locuri de muncă deşi are 67 de ani şi probleme cu sănătatea.

Poetul caută soluţii doar pentru a-i oferi fiicei sale un viitor sigur. "Este ca o pedeapsă a acestor bande de ticăloşi şi în ciuda stării precare de sănătate pe care o am va trebui să muncesc în alte direcţii. Să-mi caut de lucru", a declarat astăzi, pentru Adevărul de Seară, Adrian Păunescu.

"Lăcătuş sau pescar nu am fost, iar aviator degeaba mă fac"

Întrebat la ce fel de soluţii se gândeşte, acesta a precizat că cel mai probabil va încerca să-şi caute ceva de lucru într-o televiziune sau un radio. "Doar asta ştiu să fac-gazetărie. Lăcătuş sau pescar nu am fost, iar aviator degeaba mă fac. Sunt disperat!“, a mărturisit poetul.

El a repetat faptul că îşi doreşte ca fiica sa care este eminentă, în anul II la Facultatea de Limbi Străine să poată ajunge în Portugalia şi Spania întrucât a câştigat un concurs şi a fost trimisă în cele două ţări.

"Toate staţiile de epurare ale organismului meu au probleme"

Pe lângă faptul că nu-şi va permite să-şi plătească cheltuielile lunare ale casei, Adrian Păunescu se plânge şi de faptul că necesită un tratament destul de costisitor.

Desprea starea sa de sănătatea însă nu doreşte să divulge amănunte. "Toate s-au scumpit şi trebuie să fac tratament. Mi-am făcut nişte investigaţii şi, să spunem, toate staţiile de epurare ale organismului sunt cu probleme. Sunt tratabile problemele“, a spus Adrian Păunescu.

Peste 5.500 de foşti parlamentari, piloţi civili, foşti lucrători în aparatul diplomatic, personal de specialitate din instanţe şi de foşti consilieri de conturi  vor primi de la jumătatea acestei luni pensiile speciale diminuate după recalculare.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
Afl â care sunt principalii pomi fructiferi care nu trebuie s â +¢i lipseasc â din gr âdin â min jpg
Metrou Victoriei FOTO Shutterstock
oua pixabay jpg
contor curent jpg
Ultimele bătălii ale lui Mihai Viteazul jpeg
elvira godeanu vila jpg
levi strauss captura video jpg
respiratia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net