Ai o imaginaţie bogată în dormitor?Trăieşti mai mult şi mai bine

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Imaginaţia unui cuplu în pat are darul a resuscita energiile şi comportamentele pozitive. Psihologul Mihaela Vintilă a analizat care sunt implicaţiile unor acte sexuale pline de imaginaţie şi spune că acestea sprijină eficienţa profesională, dar întăresc şi imunitatea.

Psihologul Mihaela Vintilă a explicat pentru Click! care sunt beneficiile unei vieţi sexuale active, dar şi plină de imaginaţie. Specialistul spune că jocurile erotice în care partenerii îşi pun imaginaţia la încercare sunt recomandate mai degrabă cuplurilor de lungă durată.

"Astfel de experienţe ne ajută să ne cunoaştem, ne dezvoltă sentimentul valorii personale şi ne dau sentimentul apartenenţei la un parteneriat. De asemenea, experimentarea cu succes a mai multor poziţii în cuplu ne ajută să scăpăm de inhibiţii", ne-a explicat Mihaela Vintilă.

Specialistul este de părere că toate formele de manifestare în timpul unui astfel de act sexual au darul de a resuscita energiile, creativitatea şi comportamentul pozitiv.

"Un om împlinit în cuplu din punct de vedere sexual este şi mult mai eficient din punct de vedere profesional. Este demonstrat faptul că o persoană care se descurcă bine în pat este mai cooperantă, mai simpatică, comunică mai bine şi interacţionează foarte uşor cu cei din jur. Prin urmare, relaţiile de la serviciu se îmbunătăţesc foarte mult", ne-a explicat specialistul.

Psihologul spune că sexul ajută foarte mult şi din punctul de vedere al sănătăţii. Astfel, Mihaela Vintilă este de părere că un act sexual reuşit este unul dintre cele mai bune moduri de a spori şi fortifica esenţa hormonală, de a întări imunitatea şi de a prelungi viaţa.

"Un act sexual reuşit şi plin de imaginaţie are o funcţie revitalizantă pentru că în asemenea ocazii iubeşti şi te simţi iubit şi ai o stare de bine continuă", ne-a spus în încheiere specialistul.

Mihaela şi Dani, aveţi probleme?

Un alt cuplu ar putea avea probleme în 2011. E vorba despre Mihaela Rădulescu (Leu) şi Dani Oţil (Fecioară). "Sunt anulate din start parteneriatele amoroase cu Leii, chiar dacă Fecioarele le admiră acestora pasiunea", spune Tina Rizea.

Laura şi Smiley, nuntă în iulie?

simeon stalpnicul png

Se iubesc de mai bine de trei ani. Cu toate acestea, Laura Cosoi şi Smiley nu au dat semne că s-ar grăbi să facă nunta. Dar stelele "anunţă" alte planuri pentru cei doi.

Astrologul Click! Tina Rizea a făcut previziunile pentru 2011 în "Horoscopul sexual", supliment special ce apare vineri, împreună cu ziarul Click! şi ghidul tv. Laura Cosoi este născută în zodia Capricorn, iar iubitul ei, Smiley, în zodia Leu.

Potrivit astrelor, cei doi nu se bucură de o compatibilitate prea bună. "În 2011, Capricornii vor deveni şi mai geloşi" şi "pe Lei îi enervează Capricornii".

Acestea sunt două concluzii care ar putea afecta relaţia Laurei cu Smiley. Cu toate acestea, în ceea ce-i priveşte pe Capricorni, chiar dacă cuplul perfect se realizează tot cu un nativ din acelaşi semn zodiacal, "vor avea parte de surprize amoroase din partea Leilor. Iar acest lucru le va da peste cap planurile, măcar pentru o perioadă de timp".

Nu ştim despre ce surprize poate fi vorba în ceea ce-i priveşte pe Capricornul-Laura şi pe Leul-Smiley, însă e posibil ca la vară cei doi să ia o decizie privind viitorul relaţiei lor. Potrivit astrologului Click! Tina Rizea, nativii Capricorn, aşa cum este şi Laura, se gândesc să-şi pună pirostriile: "Celibatarii-Capricorn vor avea gânduri serioase de căsătorie în iulie, când vor avea impresia că pierd "pasărea măiastră" dacă nu fac pasul decisiv foarte repede".

Leii preferă poziţiile «pe la spate»

Al doilea număr al suplimentului "Horoscop erotic 2011", ce apare vineri, gratis, cu ziarul Click! şi ghidul tv, este dedicat zodiilor Leu, Fecioară, Balanţă şi Scorpion. Leii par a avea o energie sexuală explozivă: "Câteodată, Leii devin agresivi în dormitor. Se vor simţi mereu bine în poziţii din care penetrarea se face pe la spate".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net