Ajută-l pe cel mic să se joace inteligent!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

A venit frigul, iar copilul tău stă mai mult în casă. În loc să-şi petreacă timpul liber în faţa televizorului,cel mic poate juca împreună cu prietenii jocuri distractive care să le dezvolte inteligenţa. Uite ce am găsit prin magazine!

Puzzle-urile, jocurile tridimensionale sau colective îl vor ajuta pe cel mic să-şi antreneze inteligenta şi logica, să socializeze şi să-şi dezvolte personalitatea.

Puzzle-urile cer multă răbdare

Puzzle-urile sunt jocuri de logică care cer multă concentrare şi răbdare. În magazine vei găsi de la cele mai simple până la cele mai complicate modele. De dimensiuni reduse, medii sau mari, puzzle-urile pot fi rezolvate de cel mic singur sau împreună cu prietenii şi familia.

Jocurile colective, pentru socializare

Acestea se pot juca în două, trei sau mai multe persoane, iar avantajul lor este că îi ajută pe cei mici să socializeze. Sunt jocuri ingenioase, unele dintre ele tridimensionale care le vor pune mintea la contribuţie şi le va dezvolta capacitatea de gândire şi asociere logică.

Învaţă-l alfabetul din joacă

Dacă cel mic a început şcoala şi este în clasa întâi, îl poţi ajuta să înveţe alfabetul cumpărându-i un alfabetar magnetic. Piesele acestuia, litere colorate, sunt metalice şi se lipesc pe o tablă magnetică. Copilul tău va învăţa să citească jucându-se.

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
image
image
image
image
image
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
norvegia pixabay jpg
Femeie care bea ceai FOTO Shutterstock
Apartament Cannes Foto Booking jpg
strada slanic prahova jpg
istanbul pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net