Alege mobila care se transformă odată cu vârsta copilului

Ultima actualizare:
Pătuţul devine pat, cu sertare şi birou
Pătuţul devine pat, cu sertare şi birou

Copilul creşte de la o lună la alta, astfel că şi camera lui ar trebui, la doi-trei ani, adaptată noilor dimensiuni, noilor nevoi. Dar de ce să schimbi mobila atât de des când poţi lua de la început una convertibilă, care se transformă şi „creşte" odată cu cel mic?!

Masă rabatabilă, cu picioare reglabile, scaun reglabil, pătuţ de bebeluşi cu masă de înfăşat care se transformă în pat mare, noptiră şi birou, toate acestea sunt disponibile pe piaţă, în magazinele de profil.

Practic, mobila din camera copilului se transformă odată cu vârsta acestuia şi puteţi reamenaja fără să cheltuiţi bani suplimentar.

„Avem mobilier fabricat în Portugalia, din lemn de pin şi MDF, iar vopseaua este pe bază de apă, non toxică. Mobilierul e proiectat să evolueze odată cu creşterea copilului, creând spaţiu pentru somn, studiu şi joacă", spune Ina Petrache, reprezentantul Babyna din Bucureşti (www.babyna.ro).

Acestea sunt paturi convertibile care pot fi montate astfel: pentru copii până în trei ani, patul are 130x80 cm, cu laterală culisabilă, dulăpior cu rafturi, noptieră cu sertare, cadru pentru un viitor birou.

Patul se transformă într-o cameră completă, pentru perioada de după trei ani şi conţine pat de 190x90 cm, două sertare, birou (139x70x75 cm), prevăzut cu două corpuri cu poliţe şi noptieră cu sertare. Preţul unui astfel de corp de mobilier inteligent e de 3.500 lei.

Pătuţul devine pat,cu sertare şi birou

Mobilierul destinat unui bebeluş are pătuţ înalt, cu noptiere şi masă de înfăşat. În cadrul lui există tăblii care vă permit, ulterior, să-l transformaţi. Astfel, după trei ani, puteţi obţine un pat de o persoană, cu birou şi noptiere.

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png


    Pătuţul devine pat, cu sertare şi birou
Pătuţul devine pat, cu sertare şi birou

Pernă reglabilă în trei straturi, pentru bebeluşi

Perna cu trei straturi de la Dormeo este special creată pentru confortul bebeluşului. Cele două straturi inferioare sunt create astfel încât înălţimea pernei se poate regla în funcţie de gradul de dezvoltare sau vârsta copilului, de la primele zile de viaţă până la 12 ani.

În plus, ia forma capului, gâtului şi umerilor, sprijină coloana în poziţia ei normală, se adaptează formei şi temperaturii corpului. De asemenea, e prevăzută cu butoni de ventilaţie ce facilitează circulaţia aerului, astfel încât perna nu acumulează umezeală. O puteţi găsi la preţul de 119 lei.

image
image
image
image
image
image
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net