Alex Ferguson acuză Federaţia Engleză

Ultima actualizare:

Gerrard l-a lovit cu cotul pe Michael Brown, fundaşul celor de la Portsmouth, în victoria obţinută pe Anfield, 4-1, în etapa trecută. Însă FA nu a luat nicio decizie suplimentară, în condiţiile în care arbitrul partide s-a aflat foarte aproape de fază şi a dictat atunci doar o simplă lovitură liberă pentru Portsmouth.

Ferguson a reacţionat vechement la adresa forului englez pe care l-a acuzat că judecă în mod diferit cazuri asemănătoare. Tehnicianul a adus în discuţie suspendarea lui Rio Ferdinand, fundaşul "diavolilor" care a fost suspendat patru etape după un încleştare cu Craig Fagan de la Hull, atunci când jocul era oprit. Cazul lui Ferdinand a fost comparat cu cel al lui Mascherano, de la Liverpool, care nu a primit nicio pedeapsă într-o situaţie asemănătoare într-un meci cu Leeds.

"Liverpool are noroc atunci când vine vorba despre problemele disciplinare", a comentar ironic Sir Alex Ferguson, adăugând că organismul disciplinar al Federaţiei Engleze este "disfuncţional".

Manchester United şi Liverpool se întâlnesc duminică în derby-ul campionatului englez. Partida va fi transmisă de Eurosport 2 de la ora 15.30.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net